Despre Noi

Respiră în Siguranță este un proiect de informare specializată a publicului general dar și a personalului din instituțiile medicale cu privire la instrumentele necesare pentru servicii medicale corecte și eficiente în sănătatea respirației. Alături de redactori cu experiență și specialiștii din domeniu, cadre medicale și ingineri din industria medicală, ne dorim să susținem informarea și educarea corectă a publicului general și specializat.

Gabriela Paladi

Project Manager

Îmi doresc să pot face o diferență. Să pot să las în urmă schimbări care au avut un impact pozitiv în societate. De aceea când mi s-a propus să preiau frâiele acestui proiect nu am stat nicio secundă pe gânduri. Pentru că în aceste vremuri complicate nu este suficient să ai un suflet bun. Trebuie să ai curaj ca să poți să fii bun. Să fii informat, responsabil și să înțelegi că dorința ta de a ajuta nu este suficientă, ai nevoie de mai mult. Prin acest proiect încercăm să oferim o bucată mică din acel mai mult. Pentru că sănătatea noastră, a ta, a mea, a lor, a noastră, a tuturor, depinde de modul responsabil în care ne informăm, atât noi, publicul general, cât și personalul specializat medical. Pentru că împreună putem reuși să evităm tragedii care nu s-ar petrece dacă ne-am cunoaște drepturile, atât ca pacienți ci și ca personal medical, dacă am avea curajul, cunoștințele și ambiția de a solicita ceea ce ni se cuvinte: acces la sănătate și siguranță.

Experiență: Redactor-Șef Qbebe, Project Manager Naste Natural, Project Manager Școala Părinților Responsabili

Irina Olteanu

PR specialist și redactor senior

Am experiență de redactor online de peste 6 ani și sunt autoare a unui număr de peste 2300 de articole până în prezent.

Deși sunt absolventă de Drept, pasiunea pentru scris persistă încă din perioada liceului si s-a concretizat în această colaborare cu care am împletit o altă pasiune a mea – domeniul medical. Motiv pentru care încerc să fiu la curent cu ultimele metode de diagnostic si tratament, care consider ar putea fi de interes pentru cititori. Apreciez sursele de informații de calitate și le verific la realizarea fiecărui articol și sunt deosebit de onorată că articolele mele vor trece prin filtrul medicilor și că am ocazia să particip la o astfel de campanie. Am colaborat și la campania Școala Părinților Responsabili unde am construit o adevărată rețea de medici și de specialiști care să informeze corect părinții. De aceea îmi doresc să susțin și acest proiect cu toată experiența de care dispun.

Experiență: Redactor Qbebe, Redactor Naste Natural, Stage and Speaker Planner Școala Părinților Responsabili

Otilia Geavlete

Redactor Specializat

Biochimist, psihoterapeut, formare nutriție și terapii complementare

Colaborarea în cadrul proiectului ”Respiră în siguranță” este importantă pentru mine, atât din punct de vedere profesional cât și personal. În calitate de biolog, pot spune cu certitudine că respirația echivalează cu viața însăși, iar a ști să respiri corect înseamnă a adăuga ani vieții tale. În calitate de psihoterapeut, folosesc adesea tehnicile de respirație, alături de relaxare și vizualizare, iar rezultatele pot fi spectaculoase. Iată de ce consider că educația pentru o respirație corectă și sigură este un lucru de care trebuie să beneficieze toată lumea, mai ales că bolile respiratorii sunt printre cele mai frecvente afecțiuni la ora actuală, cu un grad ridicat de risc.

Dorința de a promova o respirație corectă în rândul publicului larg se împletește cu spiritul de cercetare și documentare, precum și cu interesul pentru scris. Îmi doresc ca articolele pe care le realizez sa fie de un real ajutor, astfel încat verific cât mai multe surse și încerc să fiu la curent cu cele mai noi informații legate de aria medicală și științifică.

Experiență: redactor Qbebe, redactor DivaHair, psihoterapeut cu drept de liberă practică, manager proiecte, experiență în medical monitoring.

Corina Năftănăilă

Marketing Specialist

Sunt jurnalist, om de social media, specialist marketing și project manager al celor două site-uri din umbrela DivaInteractive. Am intrat în lumea online-ului în urmă cu 5 ani, ca redactor pentru site-ul Qbebe.ro, unde am semnat peste 2500 de articole, fac parte din echipa Naște Natural și am participat activ la proiectele de succes Școala Părinților Responsabili Naște Natural și Qbebe. Aceste campanii de informare mi-au dat ocazia să intru în contact cu medii diferite și specialiști de tot felul, cu ajutorul cărora am reușit de-a lungul timpului să răspundem nevoilor celor ce ne-au urmărit online sau în cadrul seminariilor desfășurate în București, cât și în alte orașe din țară. Calitatea este literă de lege pentru mine, tocmai de aceea mă bucur să fac parte dintr-un nou proiect care promite și care, sper eu, va ajunge cât mai cunoscut. Informarea corectă a devenit vitală și de asta ne vom ocupa intens, în speranța că mișcarea noastră din mediul online se va face „auzită”.

Experiență: Redactor Qbebe, Executive Assistant Școala Părinților Responsabili, Digital Marketing Executive DivaHair, Qbebe, Project manager DivaHair, Qbebe.