SIGURANȚA ÎN SPITALE

Proiect de informare specializată despre siguranța în spitale pentru profesioniștii din domeniul medical
Prezentări și interviuri video cu specialiști în domeniu

Ce trebuie să știe profesioniștii din domeniul medical

Dr. Raed Arafat despre siguranța în spitalele din România

Dr. Raed Arafat, secretar de stat MAI, Șef Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, oferă informații importante despre elementele de prevenție și de siguranța în spitalele din România, atât pentru profesioniștii din domeniul medical, cât și pentru pacienți.

Siguranța administrării oxigenului în spitale

Anja Rode, Global Product Manager, O2Matic, vorbeste despre cât este de importantă pentru pacienți și pentru profesioniștii din domeniul medical titrarea oxigenului. Află ce trebuie să știi pacienții despre un sistem modern, care salvează vieți! Cum funcționează, care sunt cifrele și statisticile care îl recomandă și cum poate susține și eficientiza activitatea din domeniul medical.

Siguranța buteliilor de oxigen

Sławomir Szuszkiewicz, Product Manager Medical Gases & Device REE, Linde Gas, descrie în detaliu care sunt principiile de siguranță în manevrarea și utilizarea buteliilor de oxigen pe care trebuie să le cunoască personalul medical, pentru prevenția accidentelor și siguranța spitalelor și a pacienților.

Siguranța dezinfectanților și igiena mâinilor

Marian Chiriță, Managing Partner, Sanitary & Hospital Solutions, oferă un discurs complet și complex despre tot ce trebuie să știe profesioniștii din domeniul medical și pacienții despre dezinfectanți și igiena corectă a mâinilor în spitale și unități sanitare.

Monitorizarea oxigenului în spitale

Biagio Trapani, CEO Sintesy, o companie specializată în sisteme de siguranță și de monitorizare a oxigenului în spitale, ne spune ce trebuie să urmărească personalul medical cu privire la monitorizarea eficientă, corectă și în siguranță a oxigenului în spitale și unități sanitare.

Siguranța instalațiilor de gaze medicale

Nadi Akpinaroglu, Product Manager QI Services EMEA, Linde Gaz A.Ş., oferă o prezentare informativă pentru profesioniștii din domeniul medical cu privire la ce trebuie urmărit pentru siguranța instalațiilor de gaze medicale din spitale și unități medicale.

Ce trebuie să știe pacienții

Ce trebuie să facă un pacient dacă observă un pericol în spital?

Dr. Raed Arafat, secretar de stat MAI, Șef Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, ne spune ce ce trebuie să facă un pacient dacă observă neregularități care îi pot pune în pericol viața în spitalul unde este internat și când trebuie să sune la 112.

Titrarea oxigenului salvează vieți

Anja Rode, Global Product Manager, O2Matic, vorbeste despre cât este de importantă pentru pacienți și pentru profesioniștii din domeniul medical titrarea oxigenului. Află ce trebuie să știe pacienții despre un sistem modern, care salvează vieți!

Principii de siguranță în manevrarea și utilizarea buteliilor de oxigen

Sławomir Szuszkiewicz, Product Manager Medical Gases & Device REE, Linde Gas, descrie pe scurt care sunt principiile de siguranță în manevrarea și utilizarea buteliilor de oxigen pe care trebuie să le cunoască oricine, pentru prevenția accidentelor și siguranța unităților medicale.

Igiena corectă a mâinilor în spitale și unități medicale

Marian Chiriță, Managing Partner, Sanitary & Hospital Solutions, oferă sfaturi eficiente cu privire la igiena corectă a mâinilor atunci când vizităm spitale și unități medicale, astfel încât să nu ne punem pe noi sau pe cei dragi în pericol.

Monitorizarea oxigenului în spitale: ce trebuie să știe pacienții

Biagio Trapani, CEO Sintesy, o companie specializată în sisteme de siguranță și de monitorizare a oxigenului în spitale, ne spune ce trebuie să urmărească un pacient internat cu privire la monitoarele de oxigen și când trebuie să alerteze personalul medical.

Instalațiille de gaze medicale: informații pentru pacienți

Nadi Akpinaroglu, Product Manager QI Services EMEA, Linde Gaz A.Ş., oferă o prezentare informativă pentru pacienții din spitale cu privire la ce trebuie să cunoască pentru o mai bună siguranță a instalațiilor de gaze medicale.