Tu știi să respiri sănătos? Seminar gratuit pe 27 octombrie 2023, ora 12.00, Hotel Ramada Plaza, Sala Constantin Brâncuși, Craiova


Lucrezi în domeniul medical sau pur și simplu te preocupă sănătatea ta și a familiei tale? Participa gratuit în 27 octombrie 2023 la seminarul ”Tu știi să respiri sănătos?” din Craiova si vei primi informații utile și importante despre sănătatea sistemului respirator de la cel mai bine pregătiți specialiști în domeniu. Un concept unic în țară, un seminar unde aducem laolaltă în auditoriu și medici și pacienți. Astfel, ne străduim să deschidem noi porți care să faciliteze comunicarea medic-pacient și soluțiile de prevenție și tratament.

Înscrie-te la evenimentul din 27 octombrie 2023

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tu știi să respiri sănătos?

Respirația este un lucru atât de obișnuit, încât de multe ori trecem cu vederea cât de complexă și misterioasă este, echivalentă cu însăși forța și energia vieții. Toate celelalte procese din corp ne rețin mai mult interesul decât respirația. Suntem mai îngrijorați de dieta noastră, de cum arată pielea sau de cât de ”lucrați” sunt mușchii, decât de modul în care respirăm. Rareori conștientizăm care este ritmul respirației, cât de profundă sau superficială este, cum se schimbă în funcție de diverși factori și cum putem s-o reglăm. Respirația se întâmplă, pur și simplu. Nu trebuie să ne gândim la asta. Nu trebuie să facem o alegere activă pentru a respira. Cu toate acestea, dacă devenim conștienți de respirația noastră și învățăm să o controlăm, ne putem spori semnificativ sănătatea și performanța în multe domenii ale vieții. Este important să cunoaștem cât mai multe detalii despre respirația la om, pentru a înțelege ce proces uimitor este și câte beneficii ne poate aduce o respirație corectă. Felul în care respirăm ne poate prelungi viața și ne face mai sănătoși. 

Tu știi să respiri sănătos? Dacă întrebarea noastră te intrigă, te așteptăm să descoperi informațiile de care ai nevoie la seminarul nostru. 

Ce trebuie să știi

Participarea este GRATUITĂ in limita locurilor disponibile.

Când? Vineri, 27 octombrie 2023. De la ora 12.00 la ora 17.00

Unde? Hotel Ramada Plaza, Sala Constantin Brâncuși, Craiova

Cine va lua cuvântul?

Moderator
Beatrice Rubică, actriță
Prof. Dr. Florin Dumitru Mihălțan
Medic primar pneumolog, profesor universitar, doctor în științe medicale 
Dr. Iulia Ungureanu
Medic Primar Pneumolog, competență în Somnologie și în Ventilație Non-invazivă
Iulia Oprea
Head of Operations Cluster South East, Linde Gaz România
Gabi Popescu
Sales Coordinator & Marketing Homecare, Linde Gaz România

Program și tematică

12:00 RESPIRĂ ÎN SIGURANȚĂ

Prof. Dr. Florin Dumitru Mihălțan  – Sănătatea respirației: prevenție și siguranță

Iulia Oprea – Siguranța gazelor medicale în spitale

Sesiune de întrebări și răspunsuri 

14:00 PAUZA DE PRÂNZ  (bufet suedez)

15:00 SOMNUL ȘI RESPIRAȚIA

Dr. Iulia Ungureanu – Apneea în somn: cauze, riscuri și tratamente

Gabi Popescu – Apneea în somn: soluții moderne

Sesiune de întrebări și răspunsuri 

TOMBOLĂ

La finalul seminarului cei prezenți vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, produse cu adevărat utile în sănătatea respirației:

Pulsoximetre X 2

Dispozitiv medical cu afișaj digital utilizat pentru determinarea instantanee și monitorizarea de scurtă durată a saturației de oxigen și rata pulsului la adulți prin deget. 

Aparate de aerosoli X 3

Aparatul de aerosoli are tehnologia excepțională SideStream, permițând livrarea de particule microscopice de medicamente în cele mai joase părți respiratorii într-un timp mai scurt decât atunci când se utilizează nebulizatoare obișnuite. 

Este disponibil împreună cu două măști de dimensiuni diferite, pentru copii și pentru adulți. 

Poligrafii X 2

Mai mult, în urma completării a două formulare care calculează un scor cu privirea la apneea în somn, se vor oferi 2 poligrafii gratuite celor care vor avea un scor ridicat. Dacă vor exista mai multe persoane cu un scor ridicat egal, se vor alege beneficiarii poligrafiilor prin tragere la sorți. 

Cum ajungi la seminarul ”Tu știi să respiri sănătos?” în Craiova

Seminarul se va desfășura în sala de evenimente Constantin Brâncuși, din Hotelul Ramada Plaza by Wyndham, Craiova.

Acesta se află pe Calea București, nr.1 în Craiova, la 5 minute de mers pe jos de Parcul Teatrului Național.

Dacă vii cu mașina poți parca în parcarea subterană de lângă Parcul Teatrului Național, aflată la 3 minute de mers pe jos de locația noastră.

Mijloace de transport în comun

Autobuze: 11, 25, 3B, 9

Tramvaie: 101